Preafericitul Ieronim, Arhiepiscop de Atena și a toată Grecia, a trimis o Epistolă către Preafericitul Teofil al III-lea, Patriarh al Ierusalimului, cu privire la chestiunea sănătății fostului Patriarh de Ierusalim, Irineu.

Preafericitul, în răspunsul la scrisoarea din 24 iulie a.c. a Patriarhului Teofil, cere bunăvoința lui și exprimă părerea de rău că „a scăpat din vedere în harababura problemelor” să fie cerut acceptul Patriarhiei în scopul de a fi oferit orice ajutor posibil fratelui nostru Irineu pentru îngrijirea de sănătatea lui.

În scrisoarea sa, PF Ieronim accentuează faptul că interesul pentru sănătatea cinstitului înaintaș al Patriarhului rămâne nediminuat și, din acest motiv, Arhiepiscopia Atenei se ține de disponibilitatea ei de a face orice ar cere nevoile de față pentru abordarea întregii chestiuni.

Mai ales că Preafericitul Arhiepiscop Ieronim a primit în Arhiepiscopia din Atena vizita Ministrului de Externe, competent pe teme de emigrație grecească, dl. Antonis Diamataris.

Dl. Diamataris a subliniat față de Preafericitul Arhiepiscop că serviciile Ministerului se mișcă rapid pentru dispunerea documentelor diplomatice cerute PF Irineu, încât să poată veni în Grecia cât mai repede cu putință.

Romfea.gr

Translate page >>
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x