După ce a asuferit un AVC acum 3 săptămâni (în data de 23 iulie), IPS Longhin a stat internat în spital în toată această perioadă sub îngrijire medicală. S-a scris și foarte probabil a fost afectat puternic de atacurile din ultima vreme asupra Bisericii Ucrainene pe mai multe fronturi, atât local, cât și la nivel național.

Ieri a emis un mesaj public prin care anunță că se simte mai bine mulțumită rugăciunilor celor care-i stau aproape sufletește și îngrijirilor medicilor și speră să fie în stare să slujească sâmbătă, 19 august, de Schimbarea la Față (6 august după calendarul iulian). Acesta este textul integral:

Dragi frați și surori!

Vă mulțumesc sincer tuturor și fiecăruia în parte pentru rugăciunile voaatre! 🙏🙏🙏

Le mulțumesc în mod deosebit medicilor, doamnei doctor Cristina Ivanovna Chilaru și medicilor de peste hotare, care au fost alături de mine în această perioadă dificilă și au făcut tot ce era necesar pentru însănătoșirea mea grabnică. Cu ajutorul lui Dumnezeu, mă simt mult mai bine și sper să slujesc Sfânta Liturghie din 19 august – Schimbarea la Față a Domnului.

Domnul să vă binecuvinteze pe dumneavoastră și pe rudele dumneavoastră cu toate binecuvântările Sale pământești și cerești!

Cu dragoste și rugăciune,

Mitropolitul Longhin Jar

Să fim pe mai departe cu nădejde în rugăciune și credință alături de vlădica Longhin și de creștinii ortodocși persecutați din Ucraina și aflați într-un război apăsător! Fiecare contribuție contează pentru ei și în fața lui Dumnezeu.

Translate page >>
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x